dance and dream!

dance and dream!

воскресенье, 10 апреля 2011 г.


Probabil ca fiecare acum e la curent cu faptul ca internetul(facebook-ul) e doar o bataie de cap plus pierdere de timp incomparabila . Desi toate acestea sunt dovedite stiintific, in ajutor paginii de inet “Facebook” i-a venit echipa MediaPoint Network care a adus la cunostinta unei multimi, de o noua recrutare in rindul voluntariatului. Voluntariat pentru un team divizat in diverse departamente dar cu acelasi scop : Dezvoltarea unei comunitati globale de oameni si idei care promoveaza inovatia sociala prin intermediul new media. Recrutarea a avut loc in mai multe etape una dintre care fiind interviul propriu zis, fapt ce a demonstrat noilor invatacei ca proiectul la care au aplicat este unul sigur, serios si care va lasa o influenta pozitiva in backgroundu’ fiecaruia.

In prima zi de training boboceii au impartasit o experienta memorabila si bine organizata. Indiferent de timpul de afara si de vantul care tintea orice organism viu, activitatile , in mod organizatoric au permis cunoasterea mai bine a recrutantilor si au sporit lucrul in echipa din prima zi. In timpul azartului intelectual cat si dupa, s-au observat cateva schimbari ,o atmosfera mai calda si benevola intre toti cei prezenti,inclusiv coordonatori.

Punctul pe “I” l-a pus domnul Valentin Balan care ne-a impartasit din vasta sa experienta si care ne-a explicat adevarata (R)evolutie sociala. Am ramas toti placut surprinsi de faptul ca acest domn ,inaintat in virsta si experienta , a gasit calea perfecta de mentinerea unei conexiuni cu un public atat de tanar si energic. La un moment dat , in preajma tuturor celor prezenti ne-am simtit liberi de a pune intrebari de orice nivel si la orice tema. Raspunsul carora, a lasat de asteptat sa fie primit cu satisafactie.

Desi la inceput elevii pareau sa fie incordati un pic de ziua de sambata urmata sa fie petrecuta din nou la lectii (traininguri), asteptarile fiecaruia au ramas generate de emotii positive si dorinte de o noua zi asemanatoare. Fapt ce a si urmat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий